fredag 28 januari 2011

Nya fantastiska produkter


Mary Kay har lanserat 16 nya härliga färger av TimeWise Luminous-Wear™ Liquid Foundation: För normal till torr hy. Innehåller jojoba, som återfuktar och efterlämnar en behaglig känsla. Huden strålar och får en omedelbar lyster som håller hela dagen tack vare att hudens yta får ett märkbart förbättrat utseende. Passar även känslig hy. Ger en frisk och strålande finish.

Även 16 nya nyanser TimeWise® Matte-Wear Liquid Foundation För kombinerad till fet hy har lanserats. Den hjälper till att reducera intrycket av glansighet och överflödig olja. Minimerar intrycket av porer, fina linjer, rynkor och skönhetsfel. Passar även känslig hy. Ger en sammetslen, matt finish.

Mary Kay® Foundation Primer hjälper till att skapa en jämn och fin grund! Helt otroligt bra produkt gör så att foundationet sitter hela dagen och huden blir len som en babyrumpa




Mary Kay® Liquid Foundation Brush är det perfekta redskapet för en jämn och smidig applicering av dessa fantastiska flytande foundations.
 


Två nya Mary Kay® Mineral Powder Foundation - En foundation. Ett Puder. En produkt! Mary Kay® Mineral Powder Foundation är en foundation som appliceras med några borsttag. Ett lätt puder som tonas ut utan ansträngning - för ett fulländat utseende.

Appliceras med hjälp av Mary Kay® Mineral Powder Foundation Brush!



Elva härliga nya färger av Mary Kay® Creme Lipstick finns också nu. Ettt vårdande fuktighetsbevarande läppstift som är helt parfymfritt! Den långvariga färgen glider på i en lätt, krämig konsistens samt ger maximal färg!

 Finn en Fristående Hudvårdskonsult nära dig Här









HA    DET    BRA    DÄR   UTE

Inga kommentarer: