lördag 12 april 2014

Converse

Tidiga mornar och sena kvällar är ingen bra kombination. Det känns som om jag inte hunnit med annat än jobb, äta och sova de sista dagarna. Jag har varit så trött och haft svårt för att sova.

Under fredagen i förra veckan var jag på Thuns med väninnan. Vi åt lunch och där köpte jag en super skön blåvitblommig klänning och nya Converse. Blå till mig och vita till dottern. Kvällen tillbringades med väninnor i Uppsala. Först på restaurang Java där vi åt jättegod Mongolisk buffé och sedan fantastisk bra Come togheter. Arbetade helgen och var på trevliga kurser under tisdagen.

I går kväll hemmamys. Hade så trevligt med dottern och hennes vän. Maken var ute med kompis. Sonen satt mest och spelade datorspel med sina kompisar. Idag vilat och myst i solen.

Jag har tagit ledig från mitt arbete påsklördagen och söndagen. Det blir en hel veckas ledighet för mig.  En hel veckas ledighet. Känns skönt. Då hinner jag ikapp. Både här hemma. Inne men också att göra vårfint i trädgården. Hela vår lilla familj ska även träffa goa vänner under påsken.

 VAR RÄDDA OM ER DÄR UTE.
 

1 kommentar:

Ann-Christine Eriksson sa...

Supersnygg klänning!
Kram