måndag 22 februari 2016

En dags återhämtning

Förra veckan var jag ledig i tre hela dagar i rad från jobbet. Då hann jag med både att träffa lilla mamma och syster.  Utforska IKEA i Kungens kurva. Besöka hårfrissan, äta lunch med väninnan. Städa, tvätta,  packa köttfärs och frysa in kött från Kolsta gård. Laga mat.  Långa telefonsamtal med väninnor. Bläddra i tidningar, dricka Chardonnay och motionera.

I helgen har jag Förvärvsarbetat med tidiga morgnar. Idag en dag för återhämtning för att därefter arbeta fyra morgnar igen. Jag har plockat fram min bok Sockerbomben som jag läste redan 2005.  Fortfarande aktuell nu då media har fått upp ögonen för hur mycket socker det finns i våra livsmedel från butikerna.  Jag tycker det är bra att påminna sig och uppdatera sig om vad som är bra för kroppen och själen. För att lättare kunna äta det som jag mår bra av och göra det som ger mig lycka.

Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Umgås och ha kul med släkt, vänner, bekanta och sina medmänniskor. Se nya platser och uppleva nya äventyr och skapa det hem som jag mår bra av och tycker är fint. Vara ute och röra på mig i skogen och naturen och undvika socker känns bra och viktigt för mig.


Nya fina turkosa skålen från IKEA. Härligt med krispiga tulpaner.


VAR RÄDDA OM ER DÄR UTE.
Inga kommentarer: