tisdag 15 september 2015

Målning pågår

Jag håller på att måla väggarna vita i Veranda rummet. Å, vad jag tycker att det blir fint.  Sedan ska tavlor och en tavelhylla upp på väggen. Har inte bestämt mig för om jag vill ha ett månbord, sidebord med hylla eller ett av våra gamla bord under tavelhyllan.  Kanske tar jag lillbordet som är i köket till Verandarummet och köper en liten rullvagn till köket istället.

Sonen fyllde år i tisdags. Vi hade inget stort kalas utan firade i familjen med Blåbärskaka och paket. Jag trivs så bra på nya butiken och så har jag varit ute på några utflykter igen såklart. Till Edblads Outlet på Väddö. Där åt jag en så god lunch. Jag har varit vid havet och fina Uppsala och även besökt Thuns och Fikat med goa väninnan. Hösträningen har börjat och den här terminen tänkte jag träna Zumba, vatteegympa och aerobics.

I morgon ska jag först till tandläkaren och sedan jobba. Det kommer bli en lång dag. På torsdag och fredag är jag förvärvsfri igen. Mycket som ska fixas med här hemma och på fredagen ska jag träffa lilla mamma i Storstan. Till helgen jobb igen.


VAR RÄDDA OM ER DÄR UTE.


Inga kommentarer: