onsdag 30 december 2015

En tillbaka blick av det gågna året

Verandarummet som jag längtat efter så länge. Byggdes klart i december förra året.  Jag har nu upplevt ljuset där under årets årstider. Vår nyinköpta soffa av Howards modell, levererades dagen innan julafton. Den gamla fina Gotemplabänken som jag envisas med att inreda med trots makens protester. De väl valda kuddarna som har inköpts under året till soffan och min egengjorda lampa av en gammal Damejeanne som jag hittat hemma hos lilla mamma.  Nya korgstolen och den omklädda Fladdermusfåtöljen.

Den fina nya Altanen som blev mitt favorit sommarhäng. Dotterns Student och alla roliga sommarfester och mysiga utflykter i vårt vackra Sverige. Det härliga Havet vid Roslagens famn. Besök hos goa vänner på Västkusten. Min systers yngsta dotters fantastiskt fina bröllop i Värmland och min systers roliga 60-års kalas.

Så målade jag Verandarummet i vitaste vitt. Helt själv. Jag bytte arbetsplats och så blev Vänskapsknuten min en höstdag i Stockholm på Svensk Tenn. Efter att fina väninnan och jag besökt ABBA museet och förtärt en god lunch och gofika på Djurgården. En present till mig själv.

En och annan bra konsert, föreläsning, firmafest, födelsedagsfester, maskerad och musical. Chicago, Madonna, mumsiga Måns och Carola. Så härligt mysig Julafton med familjen.Ett gott nytt år.Inga kommentarer: