lördag 28 februari 2015

Den gamla fina Gotemplabänken

Det känns i kropp och själ som om våren är på intågande. Även om det fortfarande är rätt så kallt ute har solen en vårligare tutch och fåglarna kvittrar.

I dag på förmiddagen har jag varit på ett Zumbapass och sedan har jag lagat en god Taikycklingsgryta. Nu lite vila ute i Verandarummet i solen. För i kväll blir det pubkväll med livemusik där mannen spelar med Knutbu blues gang.

Det har varit fullt upp här som vanligt under veckorna. Med arbete, Chanelkurs, kvällsmöten, tandläkarebesök, Mammografi, klädshopping. Fika med väninnor, långa promenader och goda middagar med vänner. . Förrförra lördagen var vi på födelsedagsmiddag då våra barns kusin fyllde 18 år. Förra lördagen var maken och jag på teaterdate i Uppsala och såg "Tjocksteffe" och sedan åt vi god mat på favoritkrogen Buddys.

På onsdag  blir det en heldag i stora staden. Då ska väninnorna och jag lyssna på och se Carola på Cirkus under kvällen. Ska bli så härligt och mysigt att få kolla in vårmodet och fika med väninnorna.




VAR RÄDDA OM ER DÄR UTE.

tisdag 3 februari 2015

Insnöad

Ja, kära nån. Jag har inte varit utanför dörren på flera dar. Är så hängig och trött. Ont i kroppen, huvudet och halsen. Utsjasad. Allmänt oinspirerad.

Aptiten och smaken är det inget fel på. Vilar och äter käre makens goda hemlagade mat. I dag Fläskpannkaka. I går hemmagjorda Hamburgare och i förrgår Kalops.

Vinterdag.
Mästerverk  i ugnen.
Hemlighetsmakeri.

Chappes Fläskpannkaka klar. Mums.
Gårdagens middag.
Insnöad.

Sjuksoffeläge.
Utanför fönstret är det snöigt.
VAR RÄDDA OM ER DÄR UTE.